Antena 3 CNN Politică Antonescu, neatins de flacăra violet: Fenomene paranormale există. Ori nu s-a reglat tirul, ori sunt imun

Antonescu, neatins de flacăra violet: Fenomene paranormale există. Ori nu s-a reglat tirul, ori sunt imun

Antonescu, neatins de flacăra violet: Fenomene paranormale există. Ori nu s-a reglat tirul, ori sunt imun
Sursa foto: Crin Antonescu
18 Ian 2010   •   16:32

Crede în fenomene paranormale, dar se amuză cu privire la apariţia acestor în timpul ultimei campanii prezidenţiale. Preşedintele PNL, Crin Antonescu nu s-a simţit atacat energetic în campania electorală, el apreciind ironic că ori este imun, ori nu a fost reglat tirul. Liderul liberal a luat peste picior agitaţia creată de unii lideri social-democraţi pe această temă, el susţinând că există riscul ca democrat-liberalii să creadă această chestiune pentru că "i-a luat flama".
"Dacă spun că Ťnuť, o să spuneţi că-s nesimţit, dacă spun că Ťdať, risc să fiu caraghios. Nu, eu nu m-am simţit atacat, poate că oi fi fost, dar nu m-am simţit. Nu are rost să prelungim foarte mult discuţia. Fenomene paranormale există, nu au apărut acum, nu e o invenţie a domnului Hrebenciuc. În ce măsură a fost în această campanie electorală folosită această forţă convenţională, nu ştiu. Nu m-am simţit atacat, ori nu s-a reglat tirul, ori sunt eu imun", a susţinut Crin Antonescu, întrebat dacă s-a simţit atacat energetic în campania de la alegerile prezidenţiale.
El a afirmat că democrat-liberalii "puteau să tragă şi cu tunurile energetice", pentru că acea campanie "trebuia câştigată". "Asta cu flacăra violet, o agită pesediştii, dar există riscul să o creadă pediştii. I-a luat flama pe ei. Ei au crezul totuşi că nu merge totdeauna aşa, cu flacăra violetă", a conchis Antonescu.
Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Campanie paranormal energie
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close