Antena 3 CNN Politică Antonescu: noul proiect de Cod rutier nu va fi discutat de Executiv săptămâna viitoare

Antonescu: noul proiect de Cod rutier nu va fi discutat de Executiv săptămâna viitoare

Antonescu: noul proiect de Cod rutier nu va fi discutat de Executiv săptămâna viitoare
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    20 Sep 2013   •   18:16

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, că în Biroul Politic Naţional al partidului s-a decis ca noua formă a proiectului de Cod rutier să nu fie introdusă în Guvern săptămâna viitoare, pentru a exista astfel mai mult timp pentru dezbateri.

 
"Nu s-a apucat nimeni să-l acuze, să-l critice, să-l certe pe ministrul de Interne (liberalul Radu Stroe - n.r.). Am avut cu ministrul o discuţie amănunţită asupra intenţiilor care se regăsesc în proiectul domniei sale asupra cauzelor, formulelor, soluţiilor şi am convenit, este decizie politică, ca proiectul în forma sa cea nouă să nu fie introdus săptămâna viitoare, în următoarele două săptămâni, cel puţin, pe ordinea de zi a Guvernului, spre a fi adoptat pentru a lăsa şi mai mult timp unor discuţii, unor dezbateri directe între iniţiatorii proiectului, între domnia sa ca ministru şi toţi cei care sunt direct şi explicabil legaţi de acest proiect, cum ar fi asociaţiile profesionale", a anunţat, vineri, Crin Antonescu. 
 
El a adăugat că, în general, înţelege şi susţine demersul de a înăspri pedepsele pentru încălcarea legii atunci când consecinţele sunt tragice, după cum se observă din statistici.




 
 

×
Subiecte în articol: cod rutier Crin Antonescu
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close