Antena 3 Politică Antonescu: Nu avem nevoie de un premier ?maimuţoi? şi de un preşedinte ce tunde oi

Antonescu: Nu avem nevoie de un premier ?maimuţoi? şi de un preşedinte ce tunde oi

03 Iun 2009   •   04:48
Antonescu: Nu avem nevoie de un premier ?maimuţoi? şi de un preşedinte ce tunde oi

crin antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, prezent la Drobeta Turnu Severin la un miting electoral, l-a calificat pe premierul Emil Boc drept un "maimuţoi", spunând că "România nu are nevoie de un prim-ministru care se maimuţăreşte pe scenă".

"România nu are nevoie de un prim-ministru care se maimuţăreşte pe scenă. România nu are nevoie de un preşedinte care tunde oi şi de un prim-ministru care să-şi târască pălăria de pământ ca un maimuţoi lângă Maria Dragomiroiu", a spus Crin Antonescu în faţa simpatizanţilor PNL strânşi în faţa Casei Tineretului din Drobeta Turnu Severin.

La mitingul electoral au participat aproximativ 400 de simpatizanţi PNL din judeţul Mehedinţi, dar şi din Dolj.

Premierul Emil Boc, prezent, duminică, în judeţul Argeş, la o serbare populară în comuna Domneşti, a urcat pe scenă şi a interpretat alături de Maria Dragomiroiu melodia "Puşca şi cureaua lată?. El s-a prins, de asemenea, într-o horă. De la Domneşti, premierul a ajuns în comuna Bradu, tot din judeţul Argeş, unde, în cadrul altei serbări populare, a jucat fotbal.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close