Antena 3 CNN Politică Antonescu: Nu sunt deloc convins că Băsescu va duce la sfârşit acest mandat

Antonescu: Nu sunt deloc convins că Băsescu va duce la sfârşit acest mandat

Antonescu: Nu sunt deloc convins că Băsescu va duce la sfârşit acest mandat
Sursa foto: crin antonescu
19 Ian 2010   •   08:10

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu este deloc convins că Traian Băsescu îşi va finaliza mandatul de cinci ani dacă va continua să se comporte "departe de realitate" cum face acum, menţionând că este posibil inclusiv scenariul ieşirii oamenilor în stradă.
Moderatorul emisiunii a spus că urmează cinci ani cu Traian Băsescu la Cotroceni, iar Crin Antonescu a replicat: " Nu aş băga mâna în foc . Nu sunt deloc convins că domnul Băsescu va duce la sfârşit acest mandat dacă va continua să se comporte din ce în ce mai departe de realitate ", a susţinut, la Antena 3, preşedintele liberalilor.

Întrebat cum se poate rupe un mandat de cinci ani de zile, Crin Antonescu a replicat: "În multe feluri".

La întrebarea dacă un fel ar putea fi ieşirea oamenilor în stradă, Antonescu a spus că acest scenariu este posibil dar că preferă un mandat de cinci ani de viaţă normală cu Băsescu, decât o gravă criză socială.

"Eu unul, foarte sincer vă spun, prefer un cinci ani de mandat de viaţă cât de cât normală cu Traian Băsescu, decât o gravă criză socială, cu oameni în stradă, cu economie total paralizată, cu instituţii care nu funcţionează. Este un scenariu posibil. Nu insist asupra lui, pentru că s-ar putea crede că mi-l doresc, că-l sugerez sau că instig. Nu nu vreau aşa ceva pentru că asta nu foloseşte nimănui, nici opoziţiei", a spus Antonescu.

El a subliniat, însă, că atunci când vede iresponsabilitatea cu care se fac toate actele acestei puteri se gândeaşte la faptul că "nu există sat fără câini".

" În România nişte oameni care vor pleca acasă şi vor rămâne fără slujbe pe sprânceană, ochi frumoşi, clientelă, recomandări. Toţi oamenii aceştia vor fi supăraţi", a mai spus Crin Antonescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu presedintele Romaniei
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close