Antena 3 CNN Politică Antonescu: Opţiunea PSD-ului condus de Ponta este de a face politică strict electorală (VIDEO)

Antonescu: Opţiunea PSD-ului condus de Ponta este de a face politică strict electorală (VIDEO)

Antonescu: Opţiunea PSD-ului condus de Ponta este de a face politică strict electorală (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Iul 2010   •   22:53

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, respinge zvonurile potrivit cărora între el şi liderul PSD, Victor Ponta, ar exista disensiuni, însă recunoaşte că, din punct de vedere politic, s-a ajuns într-un punct care necesită luarea unor decizii. Invitat luni seară la emisiunea Sinteza Zilei, liderul liberalilor a declarat că PSD-ul condus de Victor Ponta a ales să facă "politică strict electorală, de partid".

"Nu e vorba despre vreo animozitate între persoana mea şi persoana domnului Ponta, sau o altă persoană din conducerea PSD. În conducerea PSD sunt personaje care nu îmi sunt simpatice, pentru că sunt personaje istorice şi în legătură cu acea istorie a lor şi a mea amintirile nu sunt plăcute. Dar Victor Ponta anume nu se numără printre ei. Şi, încă o dată o spun, faptul că măcar e un om tânăr şi, în convingerea mea, inteligent, ajuns în fruntea unui partid important e de salutat", a declarat Crin Antonescu.

"Din punct de vedere al atitudinilor politice, într-adevăr am ajuns într-un punct care necesită, după părerea mea, nişte decizii şi la noi, după cum văd că la ei s-au luat", a adăugat Antonescu.

Liderul liberal mai susţine că în momentul de faţă existau două variante: fie să încearce împreună cu PSD să găsească o formulă democratică pentru înlăturarea actualei puteri, fie să stea deoparte şi să "crească în sondaje". În opinia sa, PSD a ales deja variantă din urmă.

"Încercăm să facem asta acum, sau stăm deoparte şi facem socoteli de partid. Opţiunea PSD-ului condus de Victor Ponta - a devenit, cred, clară pentru toată lumea - este aceea de a face politică strict electorală, de partid. În cazul ăsta nu avem decât să luăm şi noi act, pentru că nu putem face de unii singuri ceea ce se putea face în doi", a mai spus Crin Antonescu.

Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close