Antena 3 CNN Politică Antonescu: Orban vorbea la Congres către micuţa noastră oştire, eu vorbeam peste zid la ceilalţi

Antonescu: Orban vorbea la Congres către micuţa noastră oştire, eu vorbeam peste zid la ceilalţi

Antonescu: Orban vorbea la Congres către micuţa noastră oştire, eu vorbeam peste zid la ceilalţi
Sursa foto: crin antonescu
08 Mar 2010   •   02:37

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că diferenţa dintre el şi Ludovic Orban, în ultima vreme şi la Congres, a fost că Orban ţinea un discurs către mica oştire a liberalilor, iar el vorbea peste zid, la alegători.

"Noi ne-am obişnuit să ţinem aceste discursuri, ca şi domnul Orban ieri (sâmbătă - n.r.), către micuţa noastră oştire, să fie micuţa noastră oştire mulţumită şi să ne ovaţioneze. Or diferenţa, şi în acest Congres şi în ultima vreme, a fost că în vreme ce domnul Orban şi chiar domnul Tăriceanu vorbeau către oştirea noastră, eu vorbeam peste zid, către ceilalţi şi sigur că ăsta e riscul pe care mi l-am luat", a susţinut Crin Antonescu la Realitatea TV.

El a menţionat că, spre deosebire de Orban, el consideră că un preşedinte trebuie să fie cât mai deschis la comunicarea cu membrii, dar priorităţile lui sunt altele decât să răspundă la telefon.

"Domnul Orban crede că liderul partidului trebuie să fie acela care răspunde în permanenţă la telefon oricărui membru îl sună, eu cred că liderul partidului trebuie să fie cât mai deschis la comunicarea cu membrii, dar priorităţile lui sunt altele. Domnul Orban crede în continuare că important pentru PNL este să ne împăcăm toţi şi să avem grijă şi de Antonescu, şi de Tăriceanu, şi de Meleşcanu, să fim acolo, să fie bine, să fie căldicel. Or eu cred că ne-am ocupat cu asta 20 de ani, suntem aici unde suntem şi trebuie să fim în altă parte", a spus Antonescu.

El a menţionat că nu mai contează acum în PNL ca anumiţi lideri să fie mulţumiţi, ci contează ca alegătorii să primească răspunsurile pe care le cer.

"Şi, din punctul meu de vedere, nu mai contează atât de mult cât de mulţumit e Antonescu, cât de mulţumit e Orban şi dacă domnului Tăriceanu îi plac sau nu anumite lucruri, ci dacă alegătorilor care aşteaptă de la noi lucruri chiar foarte serioase le dăm un răspuns sau nu, cu Antonescu, Tăriceanu, Orban sau Meleşcanu", a mai spus Crin Antonescu.

Referitor la una din observaţiile de la Congres ale lui Orban, care invoca faptul că PNL este pe un trend descendent în sondaje şi cerea o trezire la realitate, Antonescu a replicat: "E ceva neînregulă cu domnul Orban, în raport cu această declaraţie".

"După cum e ceva neînregulă cu domnul Cataramă, care ne invocă un sondaj în care 62% dintre liberali vor să meargă la guvernare, dar eu constat la Congres că din 200.000 de mii de membrii ai PNL, Cataramă nu găseşte 30 ca să facă o listă. Ori discutăm un sondaj asumat de cineva, ori nu", a conchis liderul PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close