Antena 3 CNN Politică Antonescu: Orice partid doreşte să guverneze, dar nu trebuie să ne abandonăm principiile

Antonescu: Orice partid doreşte să guverneze, dar nu trebuie să ne abandonăm principiile

Antonescu: Orice partid doreşte să guverneze, dar nu trebuie să ne abandonăm principiile
Sursa foto: Crin Antonescu
09 Dec 2009   •   13:27

Liderul PNL, Crin Antonescu a exclus miercuri existenţa a două tabere în partid care îşi dispută liniile viitoare de acţiune. Antonescu a afirmat că PNL este un partid puternic şi unitar care îşi respectă propriul electorat. De aceea PNL nu va abandona propriile principii şi valori pentru a intra în orice condiţii la guvernare, a mai declarat liderul liberal.

"Nu există două tabere, există, mă rog, o agitaţie care este firească în orice partid, mai ales într-un partid cu o democraţie maximă, cu libertatea fiecăruia dintre decidenţi de a face lobby pentru propria sa variantă. Eu cred că există o singură variantă de fond şi anume aceea că PNL ? un partid puternic, unitar, cu demnitatea poziţiilor şi principiilor sale şi care îşi va respecta electoratul" a afirmat Antonescu, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PNL.

Pus să comenteze dorinţa unor colegi de partid de a intra la guvernare chiar împreună cu PDL, liderul liberal a apreciat că orice partid îşi doreşte intrarea la guvernare, dar important este ca acest pas să fie făcut cu respectarea valorilor şi principiilor proprii.

?Orice partid politic îşi doreşte intrarea la guvernare. Asta nu va însemna că ne abandonăm poziţiile şi principiile? a mai afirmat Antonescu.

El a spus că "decizia majorităţii trebuie acceptată întotdeauna", dar că "este rolul liderilor să lucreze pentru ca decizia majorităţii să fie cea mai bună".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu guvernare PNL
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close