Antena 3 CNN Politică Antonescu: Parlamentarii USL nu participă la dezbaterile pe tema modificării Constituţiei

Antonescu: Parlamentarii USL nu participă la dezbaterile pe tema modificării Constituţiei

Antonescu: Parlamentarii USL nu participă la dezbaterile pe tema modificării Constituţiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Mar 2012   •   20:36

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, vineri, la Ploieşti, că parlamentarii USL nu vor participa la dezbaterile care vor avea loc pe tema modificării Constituţiei, acesta arătând că e suficientă o lege pentru reducera numărului de parlamentari, informează Agerpres.
   
Există ceva foarte concret din programul acesta de schimbare a Constituţiei pentru care nu trebuie să schimbăm Constituţia, ci e suficientă o lege: reducerea numărului de parlamentari. Avem proiect de lege semnat şi de cei doi preşedinţi şi de alţi parlamentari, a declarat Antonescu.
   
Liderul liberal a precizat că parlamentarii USL se vor prezenta la dezbateri, dacă cei de la putere sunt de acord să discute această lege.
   
Luni, dacă vor să discute această lege, e simplu. Ne trebuie o lege care să reducă numărul de parlamentari. Avem un proiect, ne prezentăm şi am rezolvat jumătate din referendumul invocat şi din planul de modificare a Constituţiei
, a spus Antonescu.
   
De asemenea, acesta a declarat că despre modificarea Constituţiei se va discuta atunci când va exista un Parlament pe deplin legitim.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close