Antena 3 Politică Antonescu: PNL va vota împotriva proiectului Guvernului privind Roşia Montană

Antonescu: PNL va vota împotriva proiectului Guvernului privind Roşia Montană

de M.Z.    |    20 Sep 2013   •   17:57

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că parlamentarii liberali vor vota împotriva proiectului de lege al Guvernului privind Roşia Montană, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului reconfirmând astfel decizia luată săptămâna trecută de grupurile parlamentare.

 
"Roşia Montană. Proiectul de lege trimis de Guvern în Parlament referitor la exploatarea de la Roşia Montană. BPN a întărit, a reconfirmat la nivelul forului de decizie politică a întregului partid o decizie pe care grupurile parlamentare o luaseră săptămâna trecută, care înseamnă că în Parlament PNL va vota împotriva acestui proiect de lege", a afirmat, vineri, Crin Antonescu.
 
El a precizat că nu va relua argumentele acestei decizii, atât timp cât ele se menţin.
 
Antonescu a spus că, deşi aceasta este decizia fermă a PNL, transformată vineri în decizie politică nu doar la nivel parlamentar, ci şi al forului de conducere, acest lucru nu înseamnă că parlamentarii liberali nu vor participa la dezbateri, că nu vor participa la comisia specială care se va pronunţa, care va avea discuţii, întâlniri cu toţi cei care au un cuvânt de spus în această chestiune.

×
Subiecte în articol: Rosia Montana Crin Antonescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close