Antena 3 CNN Politică Antonescu povesteşte cum a luat naştere USL. Pion central, Liviu Dragnea

Antonescu povesteşte cum a luat naştere USL. Pion central, Liviu Dragnea

Antonescu povesteşte cum a luat naştere USL. Pion central, Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    28 Noi 2012   •   21:49

Ideea înfiinţării USL a pornit de la o discuţie privată între preşedintele PNL şi secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, în urmă cu doi ani de zile, a spus copreşedintele uniunii, Crin Antonescu, miercuri seara, la Antena 3. Ulterior, discuţiile despre formarea alianţei au continuat şi cu preşedintele PSD, Victor Ponta.

Anul acesta, pe 7 decembrie, se vor împlini doi ani de la acea discuţie.

"Pe 7 decembrie, sper într-o fericită coincidenţă chiar în ultima zi de campanie electorală, se împlinesc doi ani de când, pornind de la o discuţie privată între mine şi Liviu Dragnea, după aceea evident şi cu Victor Ponta, cu toată lumea, cu partidele noastre, a crescut un proiect care se constituie în cea mai puternică alianţă, construcţie politică din România acestor ultimi 20 de ani", a declarat Crin Antonescu, în ediţia de miercuri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a atenţionat miercuri seară, la Antena 3, că dacă USL va avea majoritate absolută în Parlament şi îl va propune pe Ponta premier, iar Traian Băsescu nu va accepta, atunci uniunea va declanşa acţiunea de suspendare a şefului statului.




×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Crin Antonescu Victor Ponta
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close