Antena 3 CNN Politică Antonescu: Prin numirea lui Meleşcanu la SIE, Băsescu încearcă, fără succes, să dezbine PNL

Antonescu: Prin numirea lui Meleşcanu la SIE, Băsescu încearcă, fără succes, să dezbine PNL

Antonescu: Prin numirea lui Meleşcanu la SIE, Băsescu încearcă, fără succes, să dezbine PNL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
04 Mar 2012   •   09:44

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat într-un interviu pentru Agerpres, că prin numirea lui Teodor Meleşcanu la şefia Serviciului de Informaţii Externe, şeful statului încearcă să dezbine, "fără succes", PNL.

De asemenea, Antonescu a apreciat că Băsescu doreşte, în plan extern, să "vândă imaginea unui preşedinte care este deasupra jocului partidelor".

"Cred că Traian Băsescu încearcă pentru a nu ştiu câta oară, fără succes, să dezbine PNL. Nu va reuşi. Teodor Meleşcanu va fi, după toate probabilităţile, exclus pe 12 martie din PNL în urma opţiunii pe care domnia sa a făcut-o. Cred că încearcă să arate cui îl mai crede, că iată că este dispus la dialog cu Opoziţia, de parcă Opoziţia sau cineva din Opoziţie i-ar fi cerut conducerea unui serviciu secret", a comentat Antonescu.

"Cred, de asemenea, că încearcă să îşi vândă, eventual în afară, imaginea unui preşedinte care este deasupra jocurilor partidelor, ceea ce eu nu cred că are niciun fel de succes sau credibilitate",  completat preşedintele PNL.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close