Antena 3 Politică Antonescu: Probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie amânat devine din ce în ce mai mare

Antonescu: Probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie amânat devine din ce în ce mai mare

de G.S.    |    21 Iul 2013   •   11:24
Antonescu: Probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie amânat devine din ce în ce mai mare
Sursa foto: Foto: Agerpres
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie amânat după anul care se scurge deja, în acord cu decizia Curţii Constituţionale, şi organizat poate chiar o dată cu alegerile prezidenţiale, devine din ce în ce mai mare.
 
"Aşteptăm ca la începutul sesiunii parlamentare să stabilim un calendar, numai că acest calendar va trebui racordat la decizia politică, strategică de această dată când supunem proiectul final referendumului. Şi, deocamdată, aşa cum lucrurile s-au conturat, probabilitatea ca referendumul să fie amânat după anul care se scurge, deci pus undeva, poate chiar cu alegerile prezidenţiale, devine din ce în ce mai mare", a spus Antonescu, în emisiunea Q&A, la Antena 3.
 
El a precizat că nu a vorbit cu preşedintele Traian Băsescu, în cadrul întrevederii de sâmbătă dimineaţă, despre calendar, referendum sau suprapunerea acestui referendum cu prezidenţialele.
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close