Antena 3 CNN Politică Antonescu: Programul Guvernului e un siropel ieftin şi dulceag

Antonescu: Programul Guvernului e un siropel ieftin şi dulceag

Antonescu: Programul Guvernului e un siropel ieftin şi dulceag
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    11 Mar 2014   •   11:41

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, după şedinţa grupurilor parlamentare, că programul pentru care Guvernul îşi va angaja răspunderea este diluat pe principiul "torni apă în vin".

"Nu e vorba de un program de guvernare (...) Programul de guvernare în baza căruia acest Guvern, care este cu totul altceva decât fostul Guvern USL, e totuşi programul de guvernare USL, din 21 decembrie 2012. Avem situaţia că avem un Guvern care nu mai este un Guvern USL, este un Guvern PSD-UDMR, care totuşi păstrează programul de guvernare de atunci şi-l suplimentează cu o angajare de răspundere pe câteva principii foarte vagi, în principiu turnând apă în vin, adică diluând nişte măsuri care aveau un caracter de certitudine şi un calendar foarte precis", a declarat Antonescu, informează Mediafax.

El a menţionat că face referire la faptul că la momentul în care PNL era membru al Guvernului se ştia foarte clar că începând cu 1 iulie va fi aplicată reducerea CAS cu 5 procente.

"Acum avem ceva ce nu e program de guvernare, ci este aşa, un siropel ieftin şi dulceag, în care ni se spune că: da, ar fi bine să fie bine, dacă vor fi bani şi nu se ştie când se va reduce şi CAS la angajator", a adăugat liderul PNL.

"Toate aceste declaraţii îmbibate cu sirop ieftin şi dulceag, de proastă calitate, nu fac decât să anihileze un program de guvernare. Exact cum nu mai există USL, exact cum nu mai există un Guvern USL, iar domnul Ponta şi PSD încearcă să mintă o ţară întreagă creându-le tot felul de iluzii, făcându-le tot felul de jocuri din acestea de-a alba neagra, sau jocuri cu marionete, cu domn Tăriceanu, cu domnul Ilieşiu, la fel şi cu acest program", a mai spus Antonescu.



×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close