Antena 3 CNN Politică Antonescu: Puterea face scandal că am blocat legi, dar au depăşit cu 30 de zile termenul bugetului de stat

Antonescu: Puterea face scandal că am blocat legi, dar au depăşit cu 30 de zile termenul bugetului de stat

Antonescu: Puterea face scandal că am blocat legi, dar au depăşit cu 30 de zile termenul bugetului de stat
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Noi 2010   •   16:45

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, în urma reuniunii la care au fost invitate toate partidele membre ale Parlamentului, că Puterea şi-a demonstrat încă o dată dezinteresul pentru buna funcţionare a Parlamentului şi a statului român, prin absenţa la această intrunire.

Acesta a adăugat că, deşi UDMR şi minorităţile Parlamentare au confirmat iniţial prezenţa la această întâlnire, aceştia au lipsit, lucru care arată o lipsă de reponsabilitate şi din partea acestora.

„Până la urmă a fost o reuniune a opoziţiei”, a mai spus Antonescu, care i-a criticat pe guvernanţi că deşi au depăşit cu 30 de zile termenul limită în care se poate aduce în parlament bugetul de stat, critică opoziţia pentru că blochează sau întârzie promulgarea unor legi.

În final, preşedintele PNL a vorbit şi despre discuţiile dintre liberali şi social-democraţi, cu privire la diferenţele dintre cele două partide, care au dus la mici dispute între membrii celor două partide.

Crin Antonescu le-a transmis, miercuri, o scrisoare deschisă lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), Victor Ponta (PSD) şi Varujan Pambuccian (minorităţi), invitându-i la dialog şi propunând ca prima întâlnire să aibă loc luni, 15 noiembrie.


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL reuniune pdl PSD
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close