Antena 3 CNN Politică Antonescu: Reacţia lui Băsescu ar fi trebuit să fie că imaginile în care loveşte un copil sunt trucate (VIDEO)

Antonescu: Reacţia lui Băsescu ar fi trebuit să fie că imaginile în care loveşte un copil sunt trucate (VIDEO)

Antonescu: Reacţia lui Băsescu ar fi trebuit să fie că imaginile în care loveşte un copil sunt trucate (VIDEO)
26 Noi 2009   •   22:37

?Am un comentariu în legătură cu reacţia preşedintelui după ce i se arată înregistrarea. Singura reacţie a unui candidat care vrea să fie şeful unui stat ar fi trebuit să fie: imaginile sunt un trucaj, pentru că eu Traian Băsescu nu i-aş fi dat un pumn unui copil?, a spus Crin Antonescu, în cadrul unei intervenţii telefonice în cadrul emsiunii Sinteza Zilei de miercuri.

Preşedintele PNL s-a referit la înregistrarea făcută publică, miercuri, pe Internet, în care Traian Băsescu ar fi lovit un copil în timpul campaniei electorale din 2004.

?Un om care admite că ar fi lovit un copil pentru că l-a înjurat, nu merită să fie şef de stat. Nici în Europa nici in altă parte. Nu ştiu care este provenienţa casetei, am prevestit acest razboi pentru turul doi?, a mai spus Crin Antonescu.

CRIN ANTONESCU DESPRE REACŢIA LUI TRAIAN BĂSESCU



Liviu Dragnea, secretarul general al PSD consideră că Traian Băsescu trebui să se retragă din competiţia electorală. ?M-a şocat violenţa acestei campanii, şi cred că Traian Băsescu ar trebui să se retragă mâine din competiţie. E un act de o violenţă rară. Nu a spus că-şi cere scuze, a spus că nu mai ştie de ce a făcut-o?, a declarat Liviu Dragnea.


TRAIAN BĂSESCU LOVEŞTE UN COPIL



REACŢIA LUI TRAIAN BĂSESCU



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close