Antena 3 CNN Politică Antonescu şi Ponta se întâlnesc, la Cotroceni, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului

Antonescu şi Ponta se întâlnesc, la Cotroceni, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului

Antonescu şi Ponta se întâlnesc, la Cotroceni, cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Iul 2012   •   23:22

Preşedintele interimar Crin Antonescu se va întâlni, luni, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, informează Mediafax. Întâlnirea are loc înaintea şedinţelor în care parlamentarii vor adopta o decizie legată de legislaţia privind referendumul.
   
Senatul se va reuni în sesiune extraordinară, marţi, iar Camera Deputaţilor se va reuni miercuri, pentru a decide în legătură cu legislaţia privind referendumul de demitere a preşedintelui suspendat Traian Băsescu.
   
Preşedintele Senatului, Petru Filip, a declarat, vineri, că a solicitat convocarea Biroului Permanent al acestei Camere luni, la ora 13, pentru a se decide convocarea în sesiune extraordinară a plenului Senatului pentru marţi, la ora 12.
   
"Se discută legile referednumului, cea de la CC, şi ce există colateral pe legea referendumului", a precizat Filip.
   
De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că se va consulta cu preşedintele Senatului, având în vedere că deputaţii sunt cei care dau votul final în chestiunea legilor electorale, şi va propune convocarea plenului Camerei pentru ziua de miercuri.
   
Totodată, Zgonea a precizat că va avea o discuţie inclusiv cu liderii grupurilor parlamentare, după ce a primit solicitarea premierului Victor Ponta cu privire la convocarea unei sesiuni extraordinare pe subiectul legii referendumului.
  

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close