Antonescu: Solicităm Administraţiei Prezidenţiale să prezinte public stenogramele tuturor consultărilor cu Băsescu

de A.M.P    |    19 Mar 2012   •   20:01
Antonescu: Solicităm Administraţiei Prezidenţiale să prezinte public stenogramele tuturor consultărilor cu Băsescu Foto: INTACT Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că USL solicită Administraţiei Prezidenţiale să prezinte public înregistrările tuturor consultărilor care au avut loc cu preşedintele Traian Băsescu, nu doar pe acele pe care preşedintele Băsescu le-a dorit.

"Noi cerem Palatului Cotroceni să pună la dispoziţia publicului înregistrările tuturor consultărilor care au avut loc la Cotroceni nu numai între noi şi domnia sa preşedintele, ci şi între celelalte formaţiuni politice care s-au perindat pe acolo. Adică, dacă este să vedem ce s-a discutat cu acest prilej şi cu altele nu avem absolut nimic de ascuns şi cred că oricine poate să-şi dea seama cine este serios în urma acestor stenograme, care repet sper să fie corecte. O să le vedem şi noi dacă or să fie date publicităţii', a spus Antonescu, într-o conferinţă comună a liderilor USL.
   
Antonescu a reiterat că subiectul invocat de şeful statului în cazul stenogramelor consultărilor cu USL reprezintă o diversiune.


Alegeri 2020
Alegeri 2020
Parteneri
x close