Antena 3 CNN Politică Antonescu: Sunt mânios că am salariul redus cu 25%. Nu ştiu de unde am să tai (VIDEO)

Antonescu: Sunt mânios că am salariul redus cu 25%. Nu ştiu de unde am să tai (VIDEO)

Antonescu: Sunt mânios că am salariul redus cu 25%. Nu ştiu de unde am să tai (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Aug 2010   •   17:13

Reducerile salariale decise de Guvernul Boc în sectorul bugetar se văd de astăzi în buzunarele angajaţilor. Cei mai afectaţi sunt cei care lucrează în administraţia locală, unde salariile erau şi aşa mici. Tăierile sunt resimţite, însă, şi de către parlamentari.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că este "mânios" pentru că are un salariu redus cu 25%, având în vedere că este doar bugetar. Liderul liberal susţine că această scădere "se simte dramatic" la cei cu salarii mici, dar şi la parlamentari, unde suma tăiată este mai mare.

"În primul rând, trebuie să spun că sunt mânios, având în vedere că sunt doar bugetar. În al doilea rând, vreau să vă spun că această tăiere cu 25% se simte dramatic evident la cei cu venituri foarte mici, se simte însă şi la cei cu venituri ceva mai mari sau medii, cum este cazul parlamentarilor, pentru că suma tăiată de acolo este una consistentă", a declarat Crin Antonescu.

Întrebat de unde va tăia din cheltuieli, preşedintele PNL a răspuns că încă nu ştie foarte bine că că va vedea pe parcurs.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL salarii reduceri
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close