Antonescu: Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania

de G.S.    |    29 Dec 2012   •   13:55
Antonescu: Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania Foto: INTACT Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că în partid nu s-a vorbit, de la învestirea actualului Guvern, despre suspendarea preşedintelui, el adăugând: "Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania, nimeni nu este absurd".
   
"Nimeni nu a vorbit în PNL despre suspendarea preşedintelui de la momentul învestirii Guvernului", a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă.
   
El a mai spus că îşi doreşte o relaţie corectă cu instituţia prezidenţială în 2013.
   
"Suspendarea nu se poate face împotriva unui om care se dă cu sania, nimeni nu este absurd", a mai spus Antonescu, râzând.
   
Liberalul a adăugat că s-a vorbit despre suspendare în momentul de final al campaniei electorale, când preşedintele Băsescu "afirma răspicat" că nu îl va nominaliza pe Ponta premier chiar dacă USL câştigă alegerile.
   
Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au petrecut Crăciunul la Predeal.
   
Băsescu a declarat, pe 23 decembrie, la Predeal, de pe snowmobil, că în ceea ce priveşte "grijile" noului an acestea nu mai sunt la el, ci la Guvern şi la majoritatea parlamentară, precizând că, dacă se uită la programul de guvernare al USL, va fi un an "formidabil".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close