Antena 3 CNN Politică Antonescu: Tăriceanu va fi EXCLUS, iar Băsescu SUSPENDAT dacă îi dă lui mandatul de premier

Antonescu: Tăriceanu va fi EXCLUS, iar Băsescu SUSPENDAT dacă îi dă lui mandatul de premier

Antonescu: Tăriceanu va fi EXCLUS, iar Băsescu SUSPENDAT dacă îi dă lui mandatul de premier
Sursa foto: Foto: Mediafax
22 Noi 2012   •   22:52

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară la un post de televiziune, că în situaţia în care Călin Popescu Tăriceanu va fi desemnat premier de către preşedintele Traian Băsescu, în locul lui Victor Ponta, dacă USL are majoritate, atunci liberalul va fi exclus din partid, iar şeful statului va fi suspendat, informează Mediafax.
   
Întrebat ce se va întâmpla în situaţia în care preşedintele Traian Băsescu îl va desemna premier pe Călin Popescu Tăriceanu, inclusiv în situaţia în care USL obţine majoritatea mandatelor din Parlament, Antonescu a răspuns:

"Călin Popescu Tăriceanu nu va primi acest mandat (...) Dacă primeşte acest mandat Călin Popescu Tăriceanu se întâmplă două lucruri: Traian Băsescu este suspendat şi Călin Popescu Tăriceanu este exclus", a răspuns Antonescu, precizând însă că fostul premier a infirmat în mod public faptul că şi-ar dori această poziţie.
   
Liderul PNL a precizat că oricine altcineva în afara lui Victor Ponta ar primi mandatul de premier de la Traian Băsescu va avea aceeaşi soartă.
   
"O mie la sută este convingerea mea că nu e cazul ca domnul Tăriceanu, sau oricare alt membru al PNL, să fie în această situaţie(...) Garantez şi pentru Gigi Becali, adică pentru toţi", a mai spus Antonescu, ironic.
   
Întrebat cu privire la declaraţiile lui Tăriceanu despre atitudinea USL pe tema poziţiei Românie pe tema bugetului UE, Antonescu a spus că fostul premer liberal este manipulat.
   
El a menţionat că Tăriceanu reia, fără voie, teze false susţinute de Traian Băsescu şi PDL.
   

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu presedinte PNL
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close