Antena 3 CNN Politică Antonescu: Telefonul a fost o diversiune slabă, o încercare de a-l compromite pe Ponta

Antonescu: Telefonul a fost o diversiune slabă, o încercare de a-l compromite pe Ponta

Antonescu: Telefonul a fost o diversiune slabă, o încercare de a-l compromite pe Ponta
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Mar 2012   •   23:03

Telefonul dat de Mihai Răzvan Ungureanu lui Victor Ponta a fost "o încercare de a adânci o fisură în USL, prin compromiterea lui Ponta", a declarat Crin Antonescu în cadrul ediţiei de miercuri seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Preşedintele PNL  este de părere că telefonul dat de premierul Ungureanu liderului PSD a fost o "diversiune subţire rău" de care au râs cu toţii din Uniune.

"Nu mi se pare important că Ungureanu l-a telefonat pe Ponta. Însă mă deranjează pentru că mi se pare extrem de nedemn pentru un om în poziţia dumnealui să se preteze la o asemenea diversiune subţire rău. Dacă tot vorbim de independenţi în politică, eu cred că măcar din acest motiv el nu ar fi trebuit să se preteze la anumite trucuri tipice politicianismului. Este foarte limpede că această poveste a fost construită în încercarea de a adânci o fisură în interiorul USL, în încercarea de a-l compromite pe Ponta" a declarat Crin Antonescu la Antena 3.

Efectul acestei diversiuni nu a fost unul reuşit, copreşedintele USL precizând că "au râs cu toţii" de această încercare a puterii.

"Noi am râs cu toţii. Diversiunile, când se văd şi când sforile sunt stângace, au şi efectul de a fi ridicole. Era atât de evident!" a exclamat Crin Antonescu.

"Ponta, care a generat nişte discuţii destul de aprinse cu discursul de la învestitură, i s-a părut o ţintă bună lui Ungureanu pentru a adânci această diversiune. Este prea puţin şi mult prea târziu" a încheiat Antonescu.



VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII Sinteza Zilei DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close