Antena 3 CNN Politică Antonescu: Traian Băsescu îndeamnă la încălcarea legii

Antonescu: Traian Băsescu îndeamnă la încălcarea legii

Antonescu: Traian Băsescu îndeamnă la încălcarea legii
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    26 Feb 2013   •   19:28

Crin Antonescu, liderul PNL, a intervenit telefonic, în direct, la Antena 3, în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "La Ordinea Zilei", unde a comentat explicaţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la deja celebra scrisoare.

Scrisoarea lui Băsescu către Ponta şi Antonescu: Miniştrii penali să fie înlăturaţi!

"Cred că domnul Băsescu trebuie tratat cu tot calmul şi nu mai mult decât înseamnă. Avem din nou declaraţii cu foarte multe mistificări, cu foarte multe confuzii voite, cu foarte multe contradicţii interne şi, bineînţeles, cu acuzele repetate", a spus Crin Antonescu.

"Ceea ce este esenţial de spus, după părerea mea, este că în vreme ce preşedintele are drept preocupare să găsescă nişte vinovaţi în cazul în care, din nou, intrarea României în Schengen va fi amânată, şi eu, şi premierul, ministrul de Externe şi ministrul Justiţiei facem tot ceea ce este în putinţă şi este de datoria noastră pentru ca lucrurile să meargă în favoarea României", a adăugat co-preşedintele Uniunii Social Liberale, marţi, la Antena 3.

"De ce până la venirea Guvernului Ponta România nu a fost totuşi primită în Schengen? La întrebarea aceasta nu s-a răspuns niciodată, pentru că, dacă s-ar fi răspuns, s-ar fi văzut că motivele invocate azi de Traian Băsescu nu sunt cele reale", a mai spus Antonescu.

Băsescu iese la atac: Liderii puterii au încercat să utilizeze scrisoarea pentru a ascunde un eventual eşec

"Noi continuăm să facem ceea ce trebuie făcut, ceea ce putem face, ceea ce e de datoria noastră, pe domnul Băsescu lăsându-l deoparte", a conchis preşedintele Senatului.


Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor"

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close