Antena 3 CNN Politică Antonescu: Traian Băsescu minte, aşa cum mint şi trompetele sale

Antonescu: Traian Băsescu minte, aşa cum mint şi trompetele sale

Antonescu: Traian Băsescu minte, aşa cum mint şi trompetele sale
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iun 2013   •   17:18
Preşedintele Comisiei de revizuire a Constituţiei, Crin Antonescu, a răspuns declaraţiilor lui Traian Basescu, conform cărora "constituţia USL este constituţia unei găşti", spunând că şeful statului minte, conform pesurse.ro.
 
"Minte, aşa cum mint toate trompetele sale din mediul politic şi jurnalistic. Proiectul de modificare a Constituţiei este un proiect politic asumat cât se poate de transparent, prezentat în cadrul campaniei electorale. Exista un forum constituţional care a făcut consultări publice în 40 de judeţe", a declarat Crin Antonescu.
 
"Este proiectul unei majorităţi de peste două treimi din parlamentul Romîniei, reprezentanţi ai cetăţenilor, o majoritate copleşitoare", a mai spus acesta.
 
Preşedintele Senatului a precizat, totodată, ca Forumul Constituţional a organizat două luni de zile dezbateri publice, iar lucrările comisiei pentru modificarea Constituţiei au fost deschise. 
 
Mai mult, astfel de consultări ar mai urma să aiba loc, până la toamnă, inclusiv cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia. 
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close