Antena 3 CNN Politică Antonescu: Ungureanu nu a putut explica pe cine reprezintă, ca să ştim cu cine stăm de vorbă

Antonescu: Ungureanu nu a putut explica pe cine reprezintă, ca să ştim cu cine stăm de vorbă

Antonescu: Ungureanu nu a putut explica pe cine reprezintă, ca să ştim cu cine stăm de vorbă
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Mar 2012   •   22:39

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei" că a urmărit cu interes discuţia de marţi seară a lui Mihai Gâdea cu Mihai Răzvan Ungureanu şi s-a arătat dezamăgit de ceea ce a aflat de la noul premier.

"Am urmărit acel interviu cu foartă multă atenţie şi curiozitate pentru că este vorba despre un personaj nou pe scena politică. Este prim-ministru al României. Cum aţi aşteptat li dumneavoastră răspunsuri la anumite întrebări, aşa am aşteptat şi eu. Mi-a făcut o impresie proastă iar asta este dată de chestiuni de fond, nu de detaliu" a declarat Crin Antonescu.

Antonescu a subliniat faptul că premierul Ungureanu "nu a putut explica cine l-a pus în funcţie şi pe cine reprezintă", un detaliu extrem de important în opinia liderului de opoziţie.

"Aseară, eu am aflat că România nu are alt premier decât pe Traian Băsescu. În această situaţie,  Ungureanu nu poate fi un interlocutor politic. Vorbeşte cu ipocrizie puterea, vorbim cu seriozitate noi, cei din Opoziţie. Dialogul politic este mereu necesar în democraţie. Noi dorim dialog. Avem însă o problemă cu interlocutorii. Cine s-a gândit că prim-ministrul ar putea fi unul dintre interlocutori a putut constata aseară că s-a înşelat" a spus liderul PNL.

"Ungureanu nu a putut explica cine l-a pus prim-ministru,  pe cine reprezintă: o coaliţie de partide, PDL, pe preşedintele Traian Băsescu?!  Ca să ştim cu cine stăm de vorbă" a precizat Antonescu. 



VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII Sinteza Zilei DE LA ANTENA 3

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close