Antena 3 CNN Politică Antonescu: "Unii salută treaba asta: ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar!"

Antonescu: "Unii salută treaba asta: ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar!"

Antonescu: "Unii salută treaba asta: ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar!"
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    25 Aug 2013   •   17:16

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, faptul că "toată lumea" a constat existenţa unui şir de coincidenţe legate de multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA, el adăugând că "unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta, uite ce frumos, ce le-a mai tras-o liberalilor".

Întrebat dacă la reuniunea de duminică a conducerii PNL s-au ridicat probleme delicate, legate de rămânea PNL la guvernare, de ceea ce s-a primit, de ceea ce s-a făcut din ceea ce s-a promis, şi de multiplicarea, în paralel, a dosarelor liberalilor la DNA, Antonescu precizat că "toată lumea" a constat existenţa unui "şir de coincidenţe", informează Mediafax.

"O constataţi şi dumneavostră. Unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta: uite ce frumos, ce bine, cum e democraţia noastră, ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar. Ok, fiecare înţelegem aceste lucruri cum putem. Aceste lucruri sunt constate, partidul le ştie", a spus Antonescu.

El a precizat că nu se pune problema ieşirii PNL de la guvernare.

"Nu se pune problema de ce mai stăm la guvernare. Asta ştie toată lumea; stăm la guvernare pentru că avem un angajament în faţa cetăţenilor români pe un program de guvernare, într-o formulă de alianţă. Şi câtă vreme acest program e în vigoare, câtă vreme acest progam e urmărit de noi împreună cu partenerii în Guvern evident că nimeni nu pune problema de ce stăm la guvernare. De asta stăm, ca să facem ce am promis", a spus Antonescu.



×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close