Antena 3 CNN Politică Antonescu: USL va iniţia strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

Antonescu: USL va iniţia strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

Antonescu: USL va iniţia strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Ian 2012   •   14:26

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă că va cere Biroului Politic al partidului dar şi aliaţilor din USL să aprobe strângerea de semnături pentru suspendarea preşedintelui.

"PNL va iniţia - voi cere acest lucru Biroului Politic de luni, sper că va fi acceptat, voi cere acest lucru şi aliaţilor din USL - strângerea de semnături şi dezbaterea publică privind proiectul nostru de suspendare a preşedintelui României", a spus Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă.

Liderul liberal a adăugat că ştie foarte bine că în actuala compoziţie parlamentară există o artimetică ce s-a dovedit insensibilă de fiecare dată la voinţa populară, la aşteptările societăţii, la marile teme şi nu numai”.

Liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu, nu au făcut precizări legate de agenda de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, dar liderul social-democrat a anunţat că suspendarea nu trece acum de Parlament şi că USL va strânge semnături pentru susţinerea acestui demers.

„Suspendarea preşedintelui, din punctul nostru de vedere, va fi o acţiune, în paralel de strângere de semnături. Dar aşa cum ştiţi foarte bine, în momentul actual nu trece de Parlament. Va trece în momentul în care avem majoritate", a spus Ponta.

 


×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close