Antena 3 CNN Politică Antonescu: Vinovaţi de eşecul moţiunii sunt parlamentarii transformaţi în târâtoare mute

Antonescu: Vinovaţi de eşecul moţiunii sunt parlamentarii transformaţi în târâtoare mute

Antonescu: Vinovaţi de eşecul moţiunii sunt parlamentarii transformaţi în târâtoare mute
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Oct 2010   •   18:20

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, după ce moţiunea de cenzură a picat, că lupta nu se termină aici şi că vinovaţi pentru acest rezultat se fac parlamentarii puterii care s-au transformat în "târâtoare mute, fixate de bănci". Liderul liberal a precizat că va susţine o nouă moţiune de cenzură în cazul aumării răspunderii de către Guvern

"Trăim într-o ţară condusă de un Guvern cu 10% susţinere din partea populaţiei şi 0 voturi din Parlament", a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a ţinut să sublinieze că responsabili de eşecul moţiunii şi de felul în care a ajuns România nu sunt numai preeşedintele Traian Băsescu şi premeirul Emil Boc, ci şi toţi acei parlamentari care au ales să se transforme în "târâtoare mute" şi s-au supus ordinelor de partid.

"În dispreţul ţării reale, a oamenilor de afară, tribunele Parlamentului au fost populate cu oameni ai PDL, cu ovaţii proguvernamentale. Nu am mai văzut aşa ceva de la defilările lui Ceauşescu", a spus preşedintele PNL.

"Nu se termină lupta aici. Până la urmă este ţara noastră pe care o vom elibera de această clică", a mai spus Crin Antonescu. El a mai menţionat că este în favoarea unei noi moţiuni de cenzură în cazul asumării răspunderii Guvernului.

Crin Antonescu despre votul de la moţiunea de cenzură


Moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie a picat, miercuri, cu 219 voturi "pentru" şi o abţinere. Pentru ca Guvernul să pice erau nevoie de 236 de voturi în favoarea moţiunii.


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close