Antena 3 CNN Politică Antonescu: Vosganian va răspunde tuturor acuzaţiilor, categoric se consideră nevinovat

Antonescu: Vosganian va răspunde tuturor acuzaţiilor, categoric se consideră nevinovat

Antonescu: Vosganian va răspunde tuturor acuzaţiilor, categoric se consideră nevinovat
de M.T.    |    02 Sep 2013   •   18:33

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că Varujan Vosganian, în cazul căruia DIICOT a solicitat începerea urmăririi penale, va răspunde tuturor acuzaţiilor şi a precizat că în mod „categoric" acesta se consideră nevinovat, informează Mediafax.

„Nu am foarte multe de comentat, am discutat cu domnia sa, evident că are foarte multe lucruri de spus împotriva acestei acuzaţii şi, de altfel, fără niciun fel de ezitare, Varujan Vosganian m-a consultat asupra intenţiei sale de a face o conferinţă de presă şi a discuta toate aspectele. Eu altceva în afară de această ştire, acest comunicat, nu cunosc şi nu pot să comentez, dar cred că în scurtă vreme Varujan Vosganian va fi în dialog cu toată presa pe acest subiect", a a spus Antonescu.

„Deocamdată nu avem de-a face decât cu o ştire de presă. Nu avem instituţional cu adresă... Sigur că îi vom da curs în conformitate cu toate normele constituţionale şi parlamentare", a adăugat liderul PNL.

Preşedintele Senatului a dezvăluit că ministrul Economiei i-a transmis că este „categoric” nevinovat, dar a evitat un răspuns în privinţa rămânerii în funcţie a lui Vosganian.

„Deocamdată eu nu am ascultat nici ceea ce spune Varujan Vosganian, nu avem nici un dialog instituţional, ceva, cu DIICOT, nu am discutat nici cu premierul, deci nu am cum să mă pronunţ şi nu am în sensul acesta în acest moment o problemă", a conchis Antonescu.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close