Antena 3 CNN Politică Antrenaţi să boicoteze referendumul. Primarii PDL vor organiza petreceri câmpeneşti pentru a-i ţine pe alegători departe de urne

Antrenaţi să boicoteze referendumul. Primarii PDL vor organiza petreceri câmpeneşti pentru a-i ţine pe alegători departe de urne

Antrenaţi să boicoteze referendumul. Primarii PDL vor organiza petreceri câmpeneşti pentru a-i ţine pe alegători departe de urne
de O.P.    |    24 Iul 2012   •   05:53

Primarii PDL din toată ţara au decis boicotarea referendumului. Vor fi organizate partide de pescuit şi jocuri sportive pentru a ţine oamenii departe de urne.

Strategiile au ieşit la iveală după ce jurnaliştii de la Gândul.info au sunat la mai mulţi edili portocalii, sub pretextul unui sondaj realizat de conducerea partidului, şi i-au întrebat cum vor acţiona pentru ca alegătorii să nu se prezinte la vot în număr mare.

Din 11 primari democrat-liberali , 6 au declarat pentru gândul.info că au luat măsuri pentru ca prezenţa la vot în ziua referendumului să fie cât mai scăzută. Primarul comunei Miroslava, din judeţul Iaşi, este convins că 70% dintre locuitori nu vor merge.

Dan Niţă, primarul comunei Miroslava, jud. Iaşi: "În plus, avem în fiecare sat oameni care au organizat o activitate sportivă, să îi ducă la o baltă, la pescuit... Eu cred că prezenţa va fi sub 30%"

Edilul portocaliu al comunei Arpaşu de Jos, din Sibiu, a mărturisit că încearcă de mai mult timp să-i convingă pe cetăţeni să nu vină la referendum: "Pregătirea, de două săptămâni am făcut-o deja. Am stat de vorbă cu cetăţenii".




×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close