Antena 3 CNN Politică Anunț de ultimă oră despre moțiunea de cenzură. Lider UDMR: Decidem cum votăm cu o zi înainte

Anunț de ultimă oră despre moțiunea de cenzură. Lider UDMR: Decidem cum votăm cu o zi înainte

Anunț de ultimă oră despre moțiunea de cenzură. Lider UDMR: Decidem cum votăm cu o zi înainte
13 Dec 2018   •   16:15

Anunț exploziv făcut de UDMR! Formațiunea maghiarilor va decide cu o zi înaintea votului dacă susţine sau nu moţiunea de cenzură. 

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, le reproşează însă iniţiatorilor moţiunii că nu au venit cu un program de guvernare alternativ, cu un nume de premier care ar urma să o înlocuiască pe Dăncilă sau cu câteva propuneri pentru ministerele-cheie. 

„În funcţie de ziua în care va fi votul, miercuri sau joi. Noi vom decide cu o zi înainte sau chiar în acea zi. Dacă doreşti cu adevărat să schimbul Guvernul, dacă ai o laternativă al acest Guvern şi la această majoreitate parlamentă care încă există, dacă vrei să faci acest lucru într-adevăr trebuit să prezinţi nu doar UDMR-ului, ci şi societăţii din România, un program de guvernare, trebuie să spui principalele elemente pe care vrei să le faci altfel, trebuie să spui pe cine propui candidat de prim-ministru, cine vor fi principalii miniştri”, a spus senatorul UDMR Cseke Attila.

Citește și: Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, semnată de 163 de parlamentari, va fi votată pe 19 decembrie

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi depusă luni şi se va intitula ”Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă este ruşinea României”. Aceasta va fi votată miercuri, iar 163 de parlamentari au semnat-o.

Citește și: Tăriceanu, adevărul despre moțiunea de cenzură a Opoziției

×
Subiecte în articol: motiune de cenzura UDMR
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close