Antena 3 CNN Politică Anunț important făcut de Victor Ponta: "De azi, voi..."

Anunț important făcut de Victor Ponta: "De azi, voi..."

Anunț important făcut de Victor Ponta: "De azi, voi..."
12 Sep 2016   •   17:04

Fostul premier Victor Ponta a anunțat, pe Facebook, că se alătură echipei care elaborează Programul de guvernare pentru perioada 2017-2020, la cererea președintelui PSD, Liviu Dragnea:

Asa cum mi-a solicitat Liviu Dragnea de azi voi lucra in cadrul echipei PSD care elaboreaza Programul de Guvernare pentru 2017-2020/ imi doresc si cred ca sunt calificat sa coordonez partea fiscal-bugetara si tot ceea ce priveste viata de zi cu zi a fiecarui roman si a fiecarei intreprinderi comerciale romanesti!

Am dovedit in anii de guvernare anteriori ca putem sa facem performanta in acest domeniu ( asa cum Guvernul Tehnocrat a dovedit ca poate face doar catastrofe). Si sunt convins ca oamenii vor vota in 11 Decembrie pentru cei care pot guverna bine pentru Romania si pentru romani - asa cum au votat si in Decembrie 2012 .

Dar in afara de partea economica si sociala pot sa va recomand sa cititi opinia de mai jos ( cu care sunt in mare parte de acord)! Pentru ca o mare parte din munca noastra de 4 ani a fost distrusa in 2016 - sa speram ca am invatat toti din aceasta experienta!

 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close