Antena 3 Politică Anunțul făcut de Tăriceanu despre cursa pentru Cotroceni: „Sunt la egalitate cu Iohannis. Sondajul arată bine pentru mine, dar...”

Anunțul făcut de Tăriceanu despre cursa pentru Cotroceni: „Sunt la egalitate cu Iohannis. Sondajul arată bine pentru mine, dar...”

de S.T.    |    10 Mai 2019   •   18:23
Anunțul făcut de Tăriceanu despre cursa pentru Cotroceni: „Sunt la egalitate cu Iohannis. Sondajul arată bine pentru mine, dar...”

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, într-un interviu acordat Agerpres că adevăratul sondaj este votul oamenilor!

Agerpres: Aţi precizat că sunteţi pregătit să intraţi în cursa pentru Cotroceni şi că o decizie în acest sens o veţi lua în Coaliţie, după alegerile europarlamentare, în funcţie de rezultatele unor sondaje de opinie. Ce spun sondajele?

Călin Popescu-Tăriceanu: Cred că vă referiţi la ultimul sondaj în care sunt la egalitate cu domnul Iohannis. Sondajul arată bine pentru mine, dar adevăratul sondaj este votul oamenilor! Mai avem până la alegerile prezidenţiale, vom decide în Coaliţie, după alegerile pentru Parlamentul European. Avem însă portretul robot pentru candidat: total opus actualului preşedinte.

Ne trebuie un preşedinte care să unească, nu unul care să dezbine, cum a făcut domnul Iohannis. Pentru că nu se poate să împărţim ţara în tabere, în 'noi' şi 'voi', în cei care votează cu domnul Iohannis sau împotriva lui. Dacă vrea să vadă asta, să facă un sondaj de opinie şi să nu ne cheltuim zeci de milioane de lei pentru curiozităţile dânsului. 

Citiți și:

Tăriceanu: „M-au supravegheat opt ani, au cheltuit milioane de euro din bani publici sperând să găsească ceva în cariera mea. Nici El Chapo nu a primit atâta atenţie”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close