Antena 3 CNN Politică Un mare actor se gândește să plece din UNPR, după demisia lui Oprea

Un mare actor se gândește să plece din UNPR, după demisia lui Oprea

Un mare actor se gândește să plece din UNPR, după demisia lui Oprea
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mar 2016   •   15:40
Actorul Alexandru Arșinel nu exclude să plece din UNPR, după ce șeful acestui partid a demisionat de la fruntea uniunii, potrivit dcnews.ro.
 
”Sunt lucruri la care va trebui să chibzuiesc. Nu pot să anticipez ce se va întâmpla odată cu dispariția de la conducerea partidului a domnului Oprea, e o chestie de bun simț, de măsură. Doresc să văd care va fi mișcarea până la alegeri a acestui (...). Dacă flagrant nu se vor apropia de ceea ce gândesc, atunci probabil că voi renunța”, a spus Arșinel.
 
Pe 13 octombrie 2015, actorii Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel s-au înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Pe 20 octombrie 2015, actorul Mihai Mălaimare s-a înscris în UNPR, el fiind în trecut membru al PSD şi PNL şi deputat în două legislaturi.

Mihai Mălaimare este directorul Teatrului Masca, funcţie pe care o deţine din 1990 când a fondat instituţia.

Pe 26 octombrie 2015, un al patrulea mare actor s-a înscris în UNPR. După Alexandru Arşinel, Vasile Muraru şi Mihai Mălaimare, actriţa Cezara Dafinescu s-a alăturat şi ea UNPR.

Pe 3 martie 2016, Gabriel Oprea a anunțat, într-o scrisoare adresată membrilor partidului, că demisionează de la șefia UNPR, arătând că face acest lucru pentru a da o șansă în plus partidului la alegerile din acest an.
 

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea UNPR Alexandru Arsinel
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close