Antena 3 CNN Politică Atac direct la omul-cheie al lui Dragnea

Atac direct la omul-cheie al lui Dragnea

Atac direct la omul-cheie al lui Dragnea
Sursa foto: foto: captura Antena 3
07 Sep 2018   •   21:40

Andreea Sava a prezentat, vineri, la "Ediție specială", cum a fost plasat dosarul numitei la DNA, Adina Florea, pe surse în presa de propagandă.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a confirmat, vineri, că se fac verificări la Parchetul Curții de Apel Constanța în dosarul deschis după publicarea de către Darius Vâlcov a protocolului dintre Parchetul General și SRI.

Precizarea a venit în contextul în care, în spațiul public, au apărut informații potrivit cărora structura de la care provine Adina Florea este vizată de verificări în cazul publicării protocolului SRI - PÎCCJ de către Darius Vâlcov.

În replică, Adina Florea, cea propusă de Tudorel Toader pentru şefia DNA,  spune că nu îl cunoaşte pe Darius Vâlcov şi nici nu ştia de vreo anchetă la parchetul Curţii de Apel Constanţa.

Acest atac vine după un alt atac al propagandei legat de faptul că tatăl procuroarei Florea este membru PSD.

"Faptul că tatăl Adinei Florea este membru PSD și toată propaganda a sărit în sus de șapte coți mi se pare absolut discriminatoriu față de un alt personaj mai celebru decât doamna procuror, domnul Mateescu, al cărui tată este primar PNL. Știm foarte bine, el reprezintă grupare "haștagiană" care înseamnă că de fiecare dată când vrea să se opună PSD-ALDE ia atitudine și votează întotdeauna cot la cot cu cei cinci procurori din CSM împreună cu ceilalți doi judecători", a explicat Ingrid Mocanu.

 

 

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close