x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Atac dur la premier. Rovana Plumb: Nu e normal să dea declaraţii care nu coincid cu poziţiile colegilor. În PSD se va decide dacă va avea soarta lui Grindeanu

de S.T.   •   04 Dec 2017   •   16:49
Atac dur la premier. Rovana Plumb: Nu e normal să dea declaraţii care nu coincid cu poziţiile colegilor. În PSD se va decide dacă va avea soarta lui Grindeanu 534
Foto: gov.ro

Deputatul Rovana Plumb, vicepreşedinte al PSD, a declarat luni că nu i se pare normal să se dea o „serie întreagă de declaraţii” din partea premierului Mihai Tudose care nu coincid de multe ori cu poziţii ale altor colegi de partid.

„Întotdeauna sunt de partea PSD. (...) Sinceră să fiu, nu mi se pare normal să se dea o serie întreagă de declaraţii din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu poziţiile pe care le au colegii sau colegele noastre”, a afirmat Rovana Plumb, la Palatul Parlamentului.

Întrebată dacă Mihai Tudose riscă soarta lui Sorin Grindeanu din cauza acestor ieşiri publice, deputatul PSD a răspuns: „Asta se va decide în partid. Nu pot eu să spun în momentul de faţă ce se va întâmpla”.

Rovana Plumb a pledat pentru stabilitate şi linişte.

„Important este că românii au nevoie de stabilitate, de linişte. Eu cred că perioada scandalurilor trebuie să se sfârşească o dată şi nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violenţă”, a susţinut vicepreşedintele PSD.

Sursă: Agerpres
sati