Antena 3 Politică Atac fără precedent. Kelemen Hunor îl distruge pe Iohannis: "Un robot care împrăștie ură!"

Atac fără precedent. Kelemen Hunor îl distruge pe Iohannis: "Un robot care împrăștie ură!"

de Gabriel Dano    |    30 Iul 2020   •   22:45
Atac fără precedent. Kelemen Hunor îl distruge pe Iohannis: "Un robot care împrăștie ură!"
Sursa foto: Hepta

Kelemen Hunor a lansat joi un atac fără precedent la adresa președintelui. Președintele UDMR a declarat că Iohannis nu arată ca un președinte echidistant, ci ca un robot care împrăștie ură în societate. Kelemen Hunor a adăugat că România nu are în momentul de față un Executiv și un președinte care să gestioneze criza sanitară și economică.

„Arată nu ca un președinte echidistant și al tuturor, ci ca un robot care împrăștie ură în societate. Asta face, asta va face în continuare. Din păcate, România nu are un Executiv în frunte cu un președinte în stare să gestioneze criza, nici sanitară, nici economică, de niciun fel”, a spus Kelemen, pentru Mediafax.

Liderul UDMR afirmă că din „așa-zisa declarație a așa-zisului președinte” rezultă că acesta are idei extrem de puține și extrem de fixe.

„De fiecare dată aflăm de la președinte că guvernul său este extraordinar, dar constatăm că, din martie până azi, atât președintele, cât și Guvernul caută vinovați și responsabili. Nu are nici curajul și nici capacitatea de a asuma responsabilitatea guvernării”, a mai spus Kelemen.

Hunor: Președintele nu este capabil să gestioneze un dosar din temele importante ale României

Kelemen Hunor a adăugat că nu este surprins de declarațiile lui Klaus Iohannis referitoare la Opoziție și la UDMR.

„Parcă noi umblăm în geantă și în buzunar cu viruși și încercăm să găsim oameni ca să-i infectăm. Iar președintele, singur, în liniște, undeva ascuns, se luptă cu Opoziția parlamentară. Nu pot să îl înțeleg. Să dai vina după 5-6 luni de guvernare pe Opoziție, să nu ai altă idee decât autonomia Ținutului Secuiesc, arată că nu este capabil să gestioneze un dosar din temele importante ale României”, a conchis Kelemen Hunor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close