Antena 3 CNN Politică Atac la Guvernul Tudose: „Împarte pomeni nevoiaşilor ca să-şi cumpere liniştea. Nu contează că ţara nu are drumuri, şcoli, spitale”

Atac la Guvernul Tudose: „Împarte pomeni nevoiaşilor ca să-şi cumpere liniştea. Nu contează că ţara nu are drumuri, şcoli, spitale”

Atac la Guvernul Tudose: „Împarte pomeni nevoiaşilor ca să-şi cumpere liniştea. Nu contează că ţara nu are drumuri, şcoli, spitale”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    28 Aug 2017   •   16:39

Premierul Mihai Tudose și cabinetul pe care îl conduce dau dovadă de un analfabetism economic feroce, iar lupta acestora cu fondurile de pensii private ascunde interesul lor de a face rost de bani pentru a acoperi cheltuielile imense la care s-au înhămat, transmite Asociaţia Participanţilor în Fondurile de Pensii şi Fondurile de Investiţii.

Asociaţia Participanţilor în Fonduri de Pensii şi Fondurile de Investiţii (PFP) cheamă salariaţii să protesteze, duminică, 3 septembrie, fiind nemulţumită de afirmaţiile premierului României şi acuzând Guvernul că vrea să ia banii din fondurile de pensii Pilon 2, potrivit unui comunicat emis luni.

„PFP consideră că actualul Guvem, începând cu prim-ministrul său, este caracterizat de un analfabetism economic feroce, ale cărui consecinţe nefaste vor afecta în mod extrem de grav atât economia României în ansamblu, cât şi pe fiecare român.(...) Guvernul se comportă exact ca un feudal din Evul Mediu, care împarte pomeni nevoiaşilor ca să îşi cumpere liniştea. Nu contează că ţara nu are drumuri, şcoli şi spitale şi că vistieria se goleşte iar alţi bani se găsesc doar din împrumuturi scumpe sau din noi taxe. Atâta timp cât poate face pomeni acum, nu contează ce va fi peste un an sau doi. PFP nu poate decât să spere că Guvernul va renunţa la această atitudine sinucigaşă, atât în privinţa Pilonului 2, cât şi în privinţa întregii economii şo viitorului actualilor salariaţi”, transmite Asociația.

×
Subiecte în articol: guvern guvernul tudose mihai tudose
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close