Antena 3 CNN Politică Atac fără precedent la adresa unui lider PNL: 'Prost, imoral, ticălos, lingușitor'

Atac fără precedent la adresa unui lider PNL: 'Prost, imoral, ticălos, lingușitor'

Purtătorul de cuvânt al partidului social-democrat, senatorul Lucian Romașcanu a răbufnit pe Facebook, criticându-l în termeni duri pe liderul PNL, despre care spune că ”a ajuns în politica mare pe calitățile pe care le clama necesare pentru această poziție: prost, imoral, ticălos, lingușitor și obligatoriu corupt.”

Atac fără precedent la adresa unui lider PNL: 'Prost, imoral, ticălos, lingușitor'
Sursa foto: Antena 3
17 Iun 2020   •   21:40

Reacția lui Lucian Romașcanu vine după ce Rareș Bogdan i-a numit pe PSD-iști ”hahalere”, pentru criticile pe care le aduc Guvernului în legătură cu gestionarea pandemiei.

Lucian Romașcanu i-a dat replica: "Pentru a-și confirma propriile spuse, Rareș - românul roz a ajuns în politica mare pe calitățile pe care le clama necesare pentru această poziție: prost, imoral, ticălos, lingușitor, c..vă și obligatoriu corupt.

Nu sunt vorbele mele, sunt ale lui, nu am atacat pe nimeni folosind asemenea epitete, acum le folosesc citându-l și îmi prezint scuze cititorilor și chiar și lui, pentru că îi amintesc jignirile ce singur și le-a adus.

Acest politician “fake” cum îl caracteriza cineva pe bună dreptate, acest Cațavencu al momentului, se vede deținătorul balanței moralei și patriotismului în politică. N-are nici trecut nici stofă pentru această auto-alocată misie, proslăvirea generalului Vlad sau a lui Gabriel Oprea sunt exemple decisive ale flexibilității de coloană a rozului român.

Fără caracter, în opoziție cu propriul partid când simte care e direcția publică, își ia periodic trompeta și luptă zgomotos pentru urechi care încă îl mai cred.

Ultima măgărie este să se refere la opozanții politici cu gentilul termen de “hahalere” pentru niște declarații de intenție legate de starea de alertă.

Premierul faliment, șeful căruia îi vrea scaunul, a comis o măgărie procedurală prelungind starea de alertă fără a solicita încuviințarea Parlamentului. Răspunderea le aparține în integralitate, atât sanitară cât și, mai ales, economică.

Rareș agreează dictatura de 20%, fără dialog, fără dezbatere, dar sfârșitul e aproape. Iar Rareș își va savura berea la Bruxelles, ca trist președinte al unui partid istorie. Istorie, nu istoric, căci legătura dintre Orban, Blaga, Turcan et comp și Brătieni este aceeași cu legătura dintre Rareș și interesul României.

Ce ironie să te visezi român verde și să ajungi o zgaibă roz pe obrazul gros al PNL-ului de azi.”, a scris Lucian Romașcanu.

Senatorul susține că Rareș Bogdan s-a întors din nou împotriva propriului Guvern pe care îl critică pentru decizia de a redeschide păcănelele și nu și restaurantele. Romașcanu îi sugerează liderului PNL, ”să citeze PSD-ul când se mai cerartă cu propria gașcă. Hahalerelor!".

×
Subiecte în articol: PSD Rareș Bogdan Lucian Romașcanu

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close