Antena 3 CNN Politică Atanasiu: Preşedintele se bagă unde nu îi fierbe oala. Suspendarea sa este unul din ultimele scenarii la care vrem să ajungem

Atanasiu: Preşedintele se bagă unde nu îi fierbe oala. Suspendarea sa este unul din ultimele scenarii la care vrem să ajungem

Atanasiu: Preşedintele se bagă unde nu îi fierbe oala. Suspendarea sa este unul din ultimele scenarii la care vrem să ajungem
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Aug 2010   •   22:42

Liderul PNL Alba, deputatul Teodor Atanasiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că suspendarea preşedintelui este unul dintre ultimele scenarii la care partidul ar dori să ajungă, afirmând că România are nevoie de altceva, de un guvern capabil să o conducă şi să o dezvolte, informează Mediafax.

Atanasiu a spus că dacă preşedintele îşi va exercita doar atribuţiile constituţionale nu este nevoie de suspendarea acestuia.

"Ca orice partid politic, PNL este obligat să ia în calcul toate scenariile politice posibile în România. Dacă ne întrebaţi pe noi ca şi dorinţă a PNL, cred că este unul dintre ultimele scenarii la care vrem să ajungem, o nouă suspendare a preşedintelui. Problema preşedintelui este că se bagă unde nu îi fierbe oala. Dacă el îşi va exercita doar atribuţiile constituţionale nu avem nevoie să suspendăm preşedintele. Noi avem nevoie de altceva, de un Guvern capabil să conducă şi să dezvolte România", a afirmat Atanasiu.

Întrebat dacă o eventuală încercare de suspendare l-ar favoriza electoral pe preşedintele Traian Băsescu, deputatul liberal a spus că nu crede în acest lucru deoarece toate sondajele de opinie arată că în eventualitatea unei suspendări Traian Băsescu "dispare" din fruntea României.

"Nu asta este problema. Problema este că un Traian Băsescu pus la Cotroceni să se ocupe doar de problemele pe care i le conferă Constituţia nu poate face rău României. El poate face rău când se bagă în treburile guvernamentale şi când ia decizii în locul Guvernului şi auzi miniştri că vin la televizor după ce el le expune deciziile şi nu ştiu despre ce este vorba şi se informează ei mâine despre ce a decis Guvernul azi", a adăugat Atanasiu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Teodor Atanasiu PNL partid guvern suspendare
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close