Antena 3 CNN Politică Augustin Zegrean, reacție virulentă după ce a fost respins de PNL: ”În orice țară întreagă la cap m-ar fi chemat ei să candidez”

Augustin Zegrean, reacție virulentă după ce a fost respins de PNL: ”În orice țară întreagă la cap m-ar fi chemat ei să candidez”

Augustin Zegrean, reacție virulentă după ce a fost respins de PNL: ”În orice țară întreagă la cap m-ar fi chemat ei să candidez”
13 Sep 2016   •   18:22

Augustin Zegrean le-a amintit democrat-liberalilor că este unul dintre membrii fondatori ai partidului și le-a transmis că în viitorul Parlament nu vor avea cu cine să modifice Constituția, fără un om cu expertiză.

Declarațiile fostului președinte al Curții Constituționale, prezentate de Radu Tudor la emisiunea ”La ordinea zilei”, de la Antena 3, vin ca reacție la refuzul PNL de a-l înscrie pe listele partidului pentru parlamentare.

”Tot Partidul Democrat a avut legături cu Traian Băsescu. Cum ar putea să mă acuze? Este o infracțiune să ai legături cu Traian Băsescu sau ce? Eu am fost membru fondator al PD, iar dintre fondatori mai sunt Blaga și Petre Roman pe acolo. Dacă ei așa se comportă cu membri fondatori ai partidului, eu ce pot să zic, nu am nimic de spus. În orice țară întreagă la cap m-ar fi chemat ei să candidez, pentru că Parlamentul este de făcut legi, nu este de joacă. Legi cred că știu să fac mai bine ca oricine, cred că am dovedit asta.

Ceilalți nu vin de la Băsescu, nu din partidul lui Băsescu vin toți? Eu am crezut că faptul că am salvat democrația în 2012 este un lucru bun, nu un lucru rău, dar dacă ei cred acum că este un lucru rău că am salvat-o, atunci eu ce să mai zic?

În 2012, PD-ul era cel care îl apăra pe Băsescu. Eu mi-am oferit serviciile, nu țin neapărat să fiu acolo. Eu am din ce trăi, sunt avocat. Eu aș fi vrut să fiu în Parlament în perspectiva de a schimba Constituția, pentru că ei nu știu. Cei care au fost acolo, au încercat să o schimbe, dar nu au reușit. Eu știu ce trebuie făcut”, a spus Augustin Zegrean, pentru stiripesurse.ro.

 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close