Antena 3 Politică AUR depune un proiect de lege care să pedepsească discriminarea pe motive medicale

AUR depune un proiect de lege care să pedepsească discriminarea pe motive medicale

de Maria Zărnescu    |    05 Mai 2021   •   15:46
AUR depune un proiect de lege care să pedepsească discriminarea pe motive medicale
Sursa foto: Hepta

Parlamentarii AUR lucrează la o lege care să pedepsească discriminarea pe motive medicale și mai ales în cazul persoanelor nevaccinate.

Claudiu Târziu spune că partidul respinge ideea discriminării pe motive medicale. AUR dorește ca, în cazul în care acest tip de discriminare este înfăptuit, să se aplice o pedeapsă.

"Respingem ideea de a fi discriminați pe motive medicale şi nu numai că respingem, lucrăm la un proiect de lege pe care sperăm să-l putem trece prin Parlament, prin care să interzicem orice discriminare pe temei medical, discriminare care dacă este înfăptuită, să fie aspru pedepsită", a declarat Claudiu Târziu, în timpul unei conferințe de presă, potrivit Agerpres.

Mai mult decât atât, Târziu a declarat că AUR se va opune în totalitate pașaportului de vaccinare COVID-19 și față de orice alte forme de condiționare a accesului în spitale sau călătoriilor în țară au în afara ei.

"Respingem categoric orice fel de condiționarea călătoriilor, a accesului în spațiul public - fie el restaurant, spaţiul de spectacol sau orice altceva", a mai precizat Claudiu Târziu.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close