Antena 3 CNN Politică AUR, plângere la DNA împotriva liberalilor pentru că au încercat să îi cumpere cu funcții. George Simion: "Avem înregistrări"

AUR, plângere la DNA împotriva liberalilor pentru că au încercat să îi cumpere cu funcții. George Simion: "Avem înregistrări"

George Simion susține că parlamentari AUR ar fi fost contactați de lideri PNL pentru a negocia votul la moțiunea de cenzură. Acesta a anunțat că, în cursul zilei de luni, se va depune o plângere la Direcția Națională Anticorupție, împotriva liberalilor, și că vor fi prezentate înregistrările care vor dovedi că acuzațiile sunt adevărate.

AUR, plângere la DNA împotriva liberalilor pentru că au încercat să îi cumpere cu funcții. George Simion: "Avem înregistrări"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    04 Oct 2021   •   14:48

George Simion, copreședintele AUR, a declarat, luni, la Parlament, că mai mulți parlamentari din AUR ar fi fost contactați de lideri PNL pentru a negocia votul la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu, și că are înregistrări audio și video cu aceste convorbiri, pe care le va face publice.

"Cei de la PNL au încercat să ne cumpere la bucată, au încercat să ne mituiască şi am făcut un drum până la DNA. Prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunţăm organele competente şi vreau să facem cunoscut românilor toată schema prin care Florin Cîţu şi-a pus parlamentarii să ne ofere mită: funcţii în deconcentrate pentru apropiaţi.

Au încercat, practic, să ne cumpere ca parlamentarii AUR să nu fie prezenţi la votarea moţiunii. Parlamentarii AUR vor fi prezenţi cu toţii la votarea moţiunii. Nu suntem de vânzare, nu trădăm şi nu doar atât, nu facem afirmaţii"

"Parlamentari ai PNL ne invitau să vorbim personal cu Florin Cîţu. O să facem cunoscut poziţiile, o să facem cunoscut totul, pentru că nu e posibil, corupţie la înalt nivel. Să vedem ce fac procurorii. Avem înregistrări audio-video"

×
Subiecte în articol: aur George Simion functii DNA plangere
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close