Antena 3 CNN Politică AUR predă PSD cele două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

AUR predă PSD cele două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis

Alianța pentru Unirea Românilor predă astăzi, la ora 13.00, Partidului Social Democrat semnăturile strânse în campania ˝Jos Iohannis˝, în cadrul unei acțiuni publice organizate la sediul central PSD.

AUR predă PSD cele două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Facebook George Simion | Facebook Klaus Iohannis
de Ioana Mircea    |    15 Dec 2022   •   12:22

AUR vrea să îi predea, astăzi, PSD cele două milioane de semnături ale românilor pentru demiterea președintelui României. George Simion, președintele partidului AUR a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre acest caz.

"PSD-ul îl ţine în braţe pe acest Klaus Iohannis care nu a fost în stare să ne ducă în Schengen, care ne sfidează, care spune că nu trebui boicotată Austria. Care nu e în stare nici la Consiliul European să pună pe agendă, subiectul Schengen. Este posibil să fie unul dintre oamenii care nu a vrut de la început", a declarat George Simion.

AUR intenționează să readucă astfel în atenția partidelor aflate la putere voința exprimată de o parte importantă a electoratului pentru demiterea din funcție a Președintelui.

Legitimitatea lui Klaus Iohannis a fost din nou pusă în discuție în această săptămână, odată cu declarațiile revoltătoare făcute de acesta în apărarea statului austriac, în contextul blocării proiectului de aderare a țării noastre la spațiul Schengen.

Campania ˝Jos Iohannis˝ a fost organizată de Alianța pentru Unirea Românilor și a adunat peste două milioane de semnături în perioada 1 noiembrie 2021 - mai 2022

×
Subiecte în articol: aur George Simion Klaus Iohannis
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close