Antena 3 CNN Politică AUR susține greva profesorilor: "Educația ar trebui să fie prima prioritate a oricărui Guvern"

AUR susține greva profesorilor: "Educația ar trebui să fie prima prioritate a oricărui Guvern"

AUR susține greva profesorilor! Parlamentarii au susţinut, într-o postare pe Facebook, că "Educația ar trebui să fie prima prioritate a oricărui Guvern".

AUR susține greva profesorilor: "Educația ar trebui să fie prima prioritate a oricărui Guvern"
Sursa foto: Facebook/ Alianța pentru Unirea Românilor - AUR
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2023   •   16:09

"Sistemul politic încearcă să descurajeze greva profesorilor, aruncându-le bonuri ca și cum ar fi ultimii asistați sociali. Profesorii au toată susținerea noastră și îi încurajăm să nu se intimideze de presiunea exercitată de Ciucă, Ciolacu și întreg regimul securist al lui Iohannis", a declarat George Simion, AUR. 

Parlamentarii AUR au anunţat că susțin greva profesorilor și îi condamnă pe cei de la PNL ȘI PSD, spunând că nu fac altceva decât să le arunce firmituri și să își bată joc de ei.

Citește și: Ligia Deca, ministrul Educaţiei: "Dacă se continuă protestul nu vom putea evita reprogramarea examenelor sau prelungirea anului școlar

"PSD, PNL, UDMR și-au bătut joc de învățământ. Nu au niciun proiect de educație pregătit, iar acum umilesc profesorii care ies în stradă. Educația ar trebui să fie prima prioritate a oricărui Guvern.

Coaliția de guvernare de astăzi nu consideră educația importantă. Viitorul copiilor noștri depinde de profesorii care astăzi sunt în stradă și nu la catedră. Profesorii sunt cei mai importanți și trebuie să fim solitari cu ei. Este rușinos modul în care acum sunt tratate cadrele didactice", susțin cei de la AUR

×
Subiecte în articol: aur greva profesorilor
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close