Antena 3 CNN Politică Aura Vasile, internată în spital în urma unui puseu de tensiune. I-a venit rău când vorbea cu Vanghelie

Aura Vasile, internată în spital în urma unui puseu de tensiune. I-a venit rău când vorbea cu Vanghelie

Aura Vasile, internată în spital în urma unui puseu de tensiune. I-a venit rău când vorbea cu Vanghelie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Dec 2011   •   18:53

Deputata Aura Vasile a fost internată, luni, la Spitalul Universitar din Bucureşti, în urma unui puseu de tensiune. Deputatei i s-a făcut rău în timpul unei discuţii cu Marian Vanghelie.

Aura Vasile îşi anunţase astăzi intenţia de a demisiona din PSD şi de a pleca la UNPR.

Potrivit unor surse, Aura Vasile a revenit ulterior asupra acestei decizii.

În vârstă de 62 de ani, Aura Vasile este la al treilea mandat consecutiv de deputat din partea PSD, fiind viceliderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, informează Mediafax.

Considerată o apropiată a vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie, Aura Vasile era secretar executiv al Comitetului Executiv al Consiliului Organizaţiei PSD a municipiului Bucureşti. De asemenea, ea era membru în Consiliul Naţional al PSD şi membru al Biroului Executiv al Organizaţiei de Femei a PSD.

Aura Vasile este unul dintre cei mai activi deputaţi, conform site-ului Camerei, ea având 467 de luări de cuvânt în 160 de şedinţe de plen, precum şi 257 de luări de cuvânt în 103 şedinţe ale Biroului Permanent. Ea s-a remarcat printr-un discurs vehement, îndreptat împotriva puterii.

 




×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close