Antena 3 CNN Politică Parlamentarul care a inițiat legea antifumat în România, premiat de Organizația Mondială a Sănătății

Parlamentarul care a inițiat legea antifumat în România, premiat de Organizația Mondială a Sănătății

Parlamentarul care a inițiat legea antifumat în România, premiat de Organizația Mondială a Sănătății
Sursa foto: Foto: pixabay.com
01 Iun 2016   •   16:29

Deputatul PSD Aurelia Cristea a fost distinsă de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cu premiul World No Tabacco Day 2016 pentru eforturile sale în adoptarea legii antifumat în România.

'Sunt mândră să accept acest premiu în numele a aproximativ 70% din cetățenii români care au sprijinit pe deplin inițiativa elaborării acestei legi antifumat care a fost adoptată de Parlamentul României, cu o largă majoritate. Legea reprezintă un excelent model de colaborare între societatea civilă și Parlament, ale căror eforturi conjugate au dus la elaborarea unei legi care permite politici publice în favoarea protecției sănătății unei largi categorii de populație. Dedic acest premiu copiilor din România cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor, cu speranța că ne vom îndeplini și în continuare obligația de a oferi modele de urmat prin care să asigurăm vocii comunității un spațiu mai larg de exprimare în cadrul democratic, în beneficiul sănătății generațiilor viitoare', a declarat, miercuri, într-un comunicat de presă, Aurelia Cristea.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close