Antena 3 Politică Averea impresionantă a medicului pe care PNL l-ar vrea ministru al Sănătății. Îl bate și pe Iohannis la case

Averea impresionantă a medicului pe care PNL l-ar vrea ministru al Sănătății. Îl bate și pe Iohannis la case

23 Oct 2019   •   13:29
Averea impresionantă a medicului pe care PNL l-ar vrea ministru al Sănătății. Îl bate și pe Iohannis la case
Sursa foto: foto: Mures2021

Medicul Horațiu Suciu din Tîrgu Mureș are mari șanse să fie propunerea PNL pentru scaunul de ministru al Sănătății. Dincolo de CV-ul acestuia, ceea ce impresionează în cazul medicului Suciu este averea colosală pe care acesta o are, numărul impresionant de terenuri și case care l-ar face invidios și pe profesorul de fizică Klaus Iohannis, cel care, potrivit unui vechi declarații, și-a obținut imobilele simplu: din meditații.

Potrivit declarației de avere, profesorul universitar dr. Suciu deține șase terenuri (patru cumpărate, două primite prin moștenire), șase imobile în Tîrgu Mureș, București și Cluj și o mașină BMW.

În acest an, Suciu a dat lovitura pe piața imobiliară după ce a reușit să vândă două imobile din județul Mureș, pentru care a primit aproape 150.000 de euro.

Doctorul Suciu are în conturi aproape 360.000 de euro, dar are și o datorie de 60.000 de euro.

Horațiu Suciu a avut și venituri impresionante: circa 80.000 de euro.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close