Antena 3 CNN Politică Averea lui Vadim Tudor, un subiect controversat. A murit sărac lipit, deşi deţinea valori inestimabile

Averea lui Vadim Tudor, un subiect controversat. A murit sărac lipit, deşi deţinea valori inestimabile

Averea lui Vadim Tudor, un subiect controversat. A murit sărac lipit, deşi deţinea valori inestimabile
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Sep 2015   •   17:49

Averea lui Corneliu Vadim Tudor rămâne un subiect controversat. Deşi familia acestuia consideră că va trăi de acum încolo de pe o zi pe alta pentru că nu există lichidităţi, experţii spun că Vadim a adunat o avere de aproape 20 de milioane de euro. 

 
Publicaţiile la care era acţionar sunt în incapacitate de plată, însă în colecţia lui personală există peste 3.000 de documente, însoţite de semnăturile unor mari celebrităţi, printre care Octavian Goga, Mihail Sadoveanu, Regina Elisabeta a II-a, George Bacovia şi mulţi alţii. 
 
Soţia şi cele două fiice s-au văzut acum fără lichidităţi, iar cel care le-a întins o mână de ajutor este Gigi Becali, dar şi omul de afaceri Viorel Păunescu.
 
Probleme financiare aveau şi cele două publicaţii ale fostului politician. Numai anul trecut, Corneliu Vadim Tudor a trebuit să aducă de acasă peste 140.000 de lei, pentru ca ele să poată funcţiona. 
 
Ultima declaraţie de avere a lui Vadim Tudor aste aproape albă, deşi a câştigat aproape 72.000 de euro, pe vremea când era în Parlamentul European.
 
Cel mai valoros manuscris din colecţia lui Vadim Tudor este una din cele 600 de copii ale Declaraţiei de Independenţă, pe care specialiştii o evaluează la câteva sute de mii de dolari.

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit pe 14 septembrie, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Informaţiile au fost prezentate joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close