Antena 3 CNN Politică Avertisment pentru Iohannis, de la un apropiat al său: Amânarea Bugetului nu mai aduce beneficii României

Avertisment pentru Iohannis, de la un apropiat al său: Amânarea Bugetului nu mai aduce beneficii României

Avertisment pentru Iohannis, de la un apropiat al său: Amânarea Bugetului nu mai aduce beneficii României
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    16 Feb 2017   •   15:42

Economistul Lucian Isar, soțul fostei șefe PNL Alina Gorghiu, vine cu un avertismente pentru președintele Klaus Iohannis și spune că amânarea bugetului nu mai aduce beneficii României.

”Până la urmă bugetul va fi promulgat în forma actuală. Guvernul PSD şi sateliţii au făcut o propunere de buget suboptimă fără o ancorare în idealurile de dezvoltare promovate în campania electorală. Procrastinarea ratificării a intrat deja în zona în care nu mai aduce beneficii economiei României. A existat o perioadă bună de timp în care jocul de întârziere a aprobării bugetului a fost o opţiune reală cu valoare certă pentru România”, a scris Lucian Isar, joi, pe blogul său.

Klaus Iohannis blochează bugetul pe 2017.

Deşi l-a studiat încă de acum două săptămâni, când CSAT şi-a dat avizul pe proiect, preşedintele a spus miercuri că nu promulgă deocamdată pentru că datele economice pe care se bazaeză nu pot fi susţinute. Este concluzia la care a ajuns preşedintele Klaus Iohannis după discuţiile cu premierul Grindeanu şi ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan.


 

×
Subiecte în articol: Lucian Isar buget buget 2017 Klaus Iohannis
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close