Antena 3 CNN Politică Avertisment pentru Klaus Iohannis. Vicepreședintele Comisiei SRI: Există și varianta suspendării!

Avertisment pentru Klaus Iohannis. Vicepreședintele Comisiei SRI: Există și varianta suspendării!

Vicepeședintele Comisiei SRI, deputatul Marian Cucșa, îl avertizează pe Klaus Iohannis că ”există și varianta suspendării”, în ziua în care președintele României a chemat partidele parlamentare la consultări, după căderea Guvernului Orban.

Avertisment pentru Klaus Iohannis. Vicepreședintele Comisiei SRI: Există și varianta suspendării!
Sursa foto: Foto: Agerpres/Facebook.Marian Cucșa
06 Feb 2020   •   13:10

”Iohannis, nu-ti bate joc de Constitutie! Exista si varianta suspendarii! Prin votul de ieri impotriva guvernului Orban-Iohannis, s-a dovedit ca o majoritate solida din parlament este impotriva acestui guvern care a ingenunchiat Romania. Prin comportamentul abuziv si declaratiile de dupa motiune, presedintele arunca Parlamentul la gunoi, transforma forul suprem de reprezentare al poporului intr-un personaj de figuratie, lucru extrem de grav si de nepremis in democratie. Respectand institutia consultarilor cu partidele politice, respectand legea, respectand constitutia, respectand vointa cetatenilor romani, asta inseamna normalitate!”, a transmis Marian Cucșa, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat, joi, la Palatul Cotroceni, preşedinţii partidelor şi formaţiunilor parlamentare pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru, după ce Guvernul Orban a fost demis, miercuri, prin moţiune de cenzură.

 

×
Subiecte în articol: comisia SRI Klaus Iohannis
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close